Als u op zoek bent naar een geschikt materiaal voor badkamertegels, moet u de eigenschappen kennen van de materialen die u gaat gebruiken. Over het algemeen geven mensen de voorkeur aan tegels in hun badkamer. Naast dat het erg makkelijk te verkrijgen is, zijn keramiek designs zeer gevarieerd en kunnen we ook het type keramiek kiezen dat geschikt is voor de badkamer. Mensen zullen kiezen voor keramiek met een ruwe textuur, zodat ze niet glibberig zijn als je erop gaat staan. Als je meer budget hebt kun je granieten en marmeren vloeren gebruiken als badkamertegels, graniet en marmeren rotsen geven de indruk van luxe en hebben antislip eigenschappen, waardoor ze erg vriendelijk zijn voor peuters en ouderen.

Voordelen van betonstuc voor badkamertegels

Het gebruik van keramiek en natuursteen geeft een perfecte indruk en is een lust voor het oog. Als u echter van een ongewoon vloerontwerp houdt, kunt u overwegen om betonstuc over tegels badkamer te gebruiken. Betonstuc geeft een natuurlijk tintje maar is toch artistiek. Betonstuc wordt vaak gebruikt in gebouwen in industriële stijl. Naast de kenmerkende kleur van beton, kunnen we ook donkergekleurde betonstuc gebruiken om het eruit te laten zien als een klassieke granieten rots. We hoeven ons geen zorgen te maken over uitglijden, want badkamertegels die gebruik maken van betonstuc zijn antislip. Het betonmateriaal als basismateriaal maakt de tegels ook sterker en waterafstotend.

Het proces van het installeren van betonstuc op de badkamervloer

Het proces van het installeren van betonstuc over tegels badkamer is ook vrij eenvoudig. Wat moet worden overwogen bij het starten van het proces van het installeren van betonstuc, is om de benodigde gereedschappen voor te bereiden. De gebruikte gereedschappen zijn flattener, mixer en emmer. Vergeet niet om instant betonstuc voor te bereiden om het gemakkelijker te maken en de verwerkingstijd te verkorten. Ook wordt de betonstuc van Betonstunter gebruikt omdat het een sterke en duurzame hechting heeft. Na het reinigen van de te stuken media de tegel gelijkmatig met water doorspoelen, zodat de betonstuc perfect verlijmd is. Probeer het te installeren bij niet te warm weer, zodat het gips niet snel uithardt. Als het proces voltooid en volledig droog is, kunt u vloerpolish gebruiken voor een gladder betonvloer resultaat.

 

Bron: https://www.betonstunter.nl/